VIDEO Golmanu Srbije vikali da mu Vlahović spava sa ženom. Potpuno je izgubio živce

Screenshot: Twitter

NAVIJAČI reprezentacije Crne Gore su na jučerašnjoj utakmici sa Srbijom nastavili sagu koja je za vrijeme Svjetskog prvenstva okupirala medije u Srbiji, ali i u cijeloj regiji. Podsjetimo, pisalo se da je atmosfera u reprezentaciji Srbije na SP-u narušena zbog sukoba golmana Predraga Rajkovića i napadača Dušana Vlahovića.

U velikom dijelu srpskih medija pisalo se da je do sukoba došlo jer je Rajkovićeva supruga Ana imala aferu s Vlahovićem, ali to su svi uključeni u priču demantirali i najavili tužbe medijima. Naravno, navijače Crne Gore pravni aspekt priče ne zanima pa su na zagrijavanju na poluvremenu uzeli na zub Rajkovića.

"Vlahović ti jebe ženu", vikali su navijači Crne Gore s tribina prema Rajkoviću, a srpskom golmanu je dojadilo to slušati pa je potpuno izgubio živce. Uzvratio je prvo napucavanjem lopte, onda uvredama i pljuvanjem u smjeru navijača, a na kraju i hvatanjem za međunožje.

@un_po_2 #predragrajković #anarajkovic #dusanvlahovic #srbijatiktok #tiktok #viral #viralvideo #viraltiktok #fyp #foryou #foryoupage #popular #popularcreator #popularvideo #tiktokviral #kvalifikacije #trend #srbijacrnagora #crnagora #fudbal ♬ Drift - Breskvica & Teodora

Pročitajte više