VIDEO Petković 2021. na strašnoj hladnoći izveo majstoriju. UEFA podsjetila na potez

Screenshot: Twitter

DINAMO je u veljači 2021. godine u šesnaestini finala Europa lige izbacio Krasnodar. UEFA je na Twitter stranici toga natjecanja podijelila potez Brune Petkovića iz prve utakmice, gdje su zagrebačkom napadaču dvojica pokušala oduzeti loptu uz aut-liniju, međutim, on se fantastično izvukao. "Okružen? Nema problema za Brunu Petkovića", piše u statusu objave uz emotikon vatre.

Fantastična europska sezona 2020./2021.

Dinamo je u toj utakmici u Rusiji, na iznimno niskoj temperaturi, slavio 3:2 uz dva pogotka Petkovića i jedan Iyayija Atiemwena. Strijelci za rusku momčad bili su Marcus Berg i Victor Claesson. Hrvatski prvak pobijedio je 1:0 u uzvratu odigranom na Maksimiru, a gol je zabio Mislav Oršić.

Dinamo je potom u osmini finala fantastično okrenuo zaostatak za Tottenhamom od 0:2 te se pobjedom 3:0 plasirao u četvrtfinale. Ondje ga je s ukupnih 1:3 zaustavio Villarreal, kasniji osvajač toga europskog natjecanja.

Petković je u Dinamu od 2018. godine i trenutni ugovor vrijedi mu do ljeta 2024. Prema podacima Transfermarkta dosad je upisao 210 nastupa za zagrebački klub. Postigao je 65 i asistirao za 48 golova. U ovom prijelaznom roku povezuje ga se s odlaskom u Trabzonspor, čiji je trener Nenad Bjelica.

Pročitajte više