Esport

VIDEO Pogledajte kako Neymar dominira nad suigračima izvan terena

Foto: Instagram/FallenCS

NAJSKUPLJI nogometaš svijeta veliki je ljubitelj Counter-Strike: Global Offensivea. Ne samo da sa suigračima igra popularnu igru već vjerno prati nastupe najbolji brazilskih timova MIBR i FURIA. Poznaje i igrače, a nerijetko se hvali i svojim potezima u igri. Nedavno je ponovo izveo jedan takav u kojem je eliminirao i svog suigrača iz reprezentacije Gabriela Jesusa. 

>Messi: Sin me pitao zašto me nema na naslovnici PES-a

Neymarova ekipa vodi na mapi Mirage rezultatom 12:8. Kao jedini preostali igrač svoje ekipe, Neymar postavlja bombu i zatim se skriva od protivnika. Kako znaju da je negdje u blizini, protivnici ne žele razoružati bombu prije nego što ga eliminiraju iz igre, ali upadaju u Neymaru zamku. Brazilac je pokazao strpljenje i znanje čekajući da protivnički igrači prođu te nije odmah zapucao na prvoga.

Kada su mu svi bili okrenuti leđima, misleći da u toj prostoriji nema nikog, Neymar ih počinje eliminirati jednog po jednog. Treći kojeg ubija je Gabriel Jesus. Posljednjeg igrača je malo bahato odlučio eliminirati nožem, ali runda je već ionako bila gotova te obojica umiru od eksplozije, a Neymarova ekipa osvaja 13. rundu. 

Na kraju su pobijedili u meču te dobili priliku igrati protiv profesionalne brazilske ekipe FURIA, čiji je Neymar veliki obožavatelj. Međutim, dečki su mu pokazali da je bolje da se drži nogometa pobijedivši sa 16:0. 

Kada je nogomet u pitanju, čini se da je Neymar na izlaznim vratima PSG-a, barem prema pisanju L'Equipea. Nema sumnje da je interes za Neymarom ogroman, ali francuski prvak će sigurno pričekati pravu ponudu za najskupljeg nogometaša svijeta. 

Pročitajte više