VIDEO Pravi Ronaldo ovako je popratio golčinu za prvu pobjedu njegovog kluba

Screenshot

REAL VALLADOLID početkom mjeseca predstavio je najveće pojačanje u povijesti, 41-godišnjeg većinskog dioničara Ronalda Nazarija.

"Zamislite da vam je netko dok sam bio igrač rekao da ću kupiti klub", nasmijao se legendarni Brazilac na predstavljanju u klubu koji se ljetos poslije četiri godine vratio u Primeru, nakon što je prethodnu sezonu završio kao peti u Segundi i zatim doigravanjem izborio elitu. 

Ronaldo je na početku nove karijere izjavio: "Ovaj klub ima preko 20 tisuća pretplatnika, što je sjajno za klub čiji stadion ima 26 tisuća mjesta. Osim toga, na svim razinama u njemu rade vrhunski profesionalci i nećemo se zaustaviti na tome, nego ćemo ga nastaviti jačati. Bit ćemo što je moguće veći i bolji", poručio je i naveo kratkoročne i srednjoročne ciljeve:

"Želimo se konsolidirati i postati stabilan prvoligaš, onaj sa čijeg stadiona nitko ne može lako odnijeti bodove. Novi menadžment koji dolazi definiraju četiri pojma: kompetitivnost, transparentnost, revolucionarnost i društvene mreže. Imamo najbolje uvjete za rad koji će nam omogućiti dostizanje naših ciljeva. Ali na kojima se nećemo zaustaviti jer želimo rasti koliko god nam dopuštaju naše nade. Pozivam navijače, koji su nedjeljiv dio ovog kluba, da sudjeluju u ovom novom projektu, da nam daju ideje, mišljenja i kritike. U nogometu sam prošao sve i svašta, ali jedno je sigurno i svugdje isto; nogomet je strast, a te strasti nema bez navijača."

Carlos Suarez, koji će i dalje biti predsjednik kluba, izjavio je: "Ronaldov dolazak stavlja Real Valladolid na mapu i omogućava mu ostvarenje velikog skoka. Ronaldo, želim ti dobrodošlicu u tvoju kuću!"

Valladolid je najveći dio 90-godišnje povijesti proveo putujući između prve i druge lige. Nakon prvih pet kola nove povratničke sezone u Primeri imao je samo tri boda i nijednu pobjedu.

U šestom kolu dočekao je Levante u derbiju začelja. Gosti su početkom drugog dijela poveli 1:0, ali odmah zatim Valladolid izjednačava, a Levante ostaje s igračem manje.

Preokret i konačan rezultat postavlja Nacho Martinez, lijevi bočni domaćina. Loptu iz kornera s desne strane dočekao je na 18 metara od gola i iz voleja je ljevicom neobranjivo poslao u mrežu.

Prekrasan gol iskusnom (29) je beku tek drugi u karijeri pa je zbog toga, kao i zato što je njime Valladolidu donio prvu pobjedu sezone, euforično slavio golčinu.

Ronaldo, koji se u karijeri nadavao lijepih golova, na ovaj je ostao bez riječi i otvorenih usta. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više