Video: Redknapp ponudio sinu trenerski posao u Tottenhamu

JAMIEJU REDKNAPPU, vlastitom sinu, trener nogometaša Tottenhama Harry javno je, najtransparentnije što je mogao, ponudio posao trenera-demonstratora u nogometnoj akademiji svog kluba.

Zbog ozljede koljena Redknapp junior prerano je završio karijeru u dresu Southamptona 2005. godine. Imao je tada tek 32 navršene godine. Otad radi kao stručni komentator za Sky Sports.

"Nadam se da će mi se od sljedeće sezone Jamie priključiti u Tottenhamu. Volio bih da nekoliko dana u tjednu radi s našim mladim momčadima, čisto da zadovolji ljubav spram nogometa", izjavio je Redknapp senior za Times pridodavši:

"Trenutačno se školuje za trenera, a ja znam da bi bio sjajan u radu s djecom. Toliko je bivših igrača koji mogu engleskom nogometu ponuditi jako puno u trenerskom smislu. Mislim da je on jedan od njih".

Jamie, u devedesetima (1991.-2002.) veznjak Liverpoola, bi u klubu sa sjevera Londona radio zajedno s Lesom Ferdinandom i Timom Sherwoodom. "Obojica rade izniman posao. Nije da bih ih volio izgubiti u klubu, ali doista mislim da bi radili fantastičan posao u nekom od premierligaških klubova", zaključuje Redknapp.

Kad je u pitanju budućnost prve Tottenhamove momčadi, Redknapp kaže: "Trebaju nam tri kvalitetna igrača da bismo se sasvim približili velikoj četvorki engleskog nogometa. Znam i koji bi to igrači bili. Hoćemo li ih uspjeti dovesti, ne bih mogao reći".

Totalsport
Foto: Daily Mail

Pročitajte više