Video - Sertić: Još se nisam odlučio za Hrvatsku, razgovarat ću s obitelji i prijateljima

NOVA mlada nada francuskog nogometa, 19-godišnji veznjak Bordeauxa potvrdio je kako razmišlja o nastupu pod hrvatskim barjakom. Ipak zasmetali su ga natpisi da se već odlučio za Hrvatsku, a odluku kaže, još nije donio.

Sertić je odrastao u Francuskoj, a dosta vremena je prove u mlađim selekcijama Galskih pijetlova, stoga su svi smatrali da će se Gregory odlučiti za reprezentaciju Raymond Domenecha. Ipak, nedavno je sam nogometaš posijao zrno sumnje i uzburkao strasti.

"Mediji su opet krivo protumačili moje riječi. Nisam rekao da ću sigurno igrati za reprezentaciju Hrvatske, to nije točno. Rekao sam da ću ukoliko se takva mogućnost otvori dobro promisliti što napraviti. Na koncu ću u razgovoru sa svojom obitelji i prijateljima odlučiti što je najbolje za mene", istaknuo je Sertić za francuske medije.

Prisjetimo se, potencijalni hrvatski nogometni reprezentativac postigao je pogodak pobjedi Bordeauxa nad Sochauxom, nakon što je s desne strane primio dodavanje Chalmea, okrenuo se na udarac i lijevom nogom majstorski pogodio daljnji kut gostujućeg vratara Gavanona.

Sertić koji je proglašen i igračem utakmice nije imao razloga skrivati zadovoljstvo: "Trener mi je ukazao priliku, a pogodak iz sedme minute ostvarenje je sna. Pobjedom smo se bodovno izjednačili s vodećim Marseilleom i u dobroj smo situaciji. Iako naslov ne bih najavljivao, jer su pred nama još četiri utakmice".

Evo što o Sertiću kažu u matičnom klubu:"Sertić je veliki talent. Nije daleko dan kada će ga upoznati cijela francuska nogometna javnost. Samo mu treba dati šansu da zaigra i vjerujem da će je iskoristiti", rekao je direktor Omladinske škole Bordeauxa Patrick Battiston.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više