VIDEO Sjajni Budimir zabio i Realu. To mu je 16. gol ove sezone

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID je u 29. kolu La Lige pobijedio Osasunu 4:2 u gostima i povećao prednost ispred Girone na sedam bodova. Real je poveo u 4. minuti nakon što je Vinicius Junior iskoristio nevjerojatnu pogrešku stopera Osasune. On mu je neoprezno prepustio loptu, a Brazilac se sjurio prema golu i preciznim udarcem pogodio suprotni kut.

No Osasuna se vratila samo tri minute kasnije još jednim golom nevjerojatnog Ante Budimira. Domaćini su izborili korner, a Budimir je glavom prebacio loptu na drugu stativu za Herranda. On mu je vratio nisku loptu, koju je Budimir zakucao u gol za 1:1 i veliko slavlje na El Sadaru.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL BUDIMIRA

Slavlje je trajalo tek do 18. minute kad je Carvajal vratio goste u vodstvo, a Real je pobjedu potvrdio golovima Diaza i još jednom Viniciusa u razmaku od 61. do 64. minute. Poraz Osasune ublažio je Munoz duboko u sudačkoj nadoknadi.

Budimiru je to bio 15. prvenstveni, a ukupno 16. gol u 34 ovosezonska nastupa i trenutačno dijeli drugo mjesto ljestvice strijelaca s Mayoralom iz Getafea. Obojica imaju po gol manje od vodećeg Judea Bellinghama. 

Pročitajte više