VIDEO Suigrač primio Jokića za glavu pa Srbin opsovao usred intervjua

Screenshot: X

DENVER NUGGETSI završili su regularnu sezonu NBA-a s 57 pobjeda i 25 poreza, čime su drugi u ligi iza najboljih Boston Celticsa, koji imaju 64 pobjede i 18 poraza. Denver je u posljednjoj utakmici svladao Grizzliese u Memphisu 126:111, nakon čega je zvijezda momčadi i jedan od najboljih košarkaša svijeta Nikola Jokić dao kratku izjavu.

"Želimo pobijediti svaku utakmicu. Ne znam kako bih opisao utakmicu sa San Antonijem, ali izgubili smo i htjeli smo...", govorio je Jokić prije nego što ga je suigrač DeAndre Jordan iznenađujuće s leđa uhvatio za glavu. Jokić je reagirao psovkom: "Idi u pi*ku materinu."

Kad se vratio pred mikrofon, nastavio je kao da se ništa nije dogodilo. "Htjeli smo sezonu završiti na pravi način s pobjedom", dodao je srpski centar pa odgovorio na pitanje kako je Denver došao do 57 pobjeda: "Uz puno povjerenja. Naša obrana je dobra, puno trčimo i dugo igramo zajedno pa je i do samog iskustva."

"Lijepo je opet biti u play-offu. Iskreno, uzbuđen sam i žurim se kući. Otvorili smo bazen pa se veselim provesti par dana s kćeri u bazenu. Slobodni dani će nam pomoći kako bismo se oporavili i osjetili radost ponovnog igranja", zaključio je Jokić.

Pročitajte više