NAVIJAČI

VIDEO Torcidin veliki karusel od groblja do Starog placa u inat kazni

Foto: Index

KAZNI praznih tribina Poljuda za utakmicu Hajduk - Istra u 35. kolu HNL-a Torcida je odgovorila motoriziranom procesijom navijača Hajduka i zajedničkim gledanjem utakmice koja počinje u 16:30 u Klubu navijača na Starom placu.

Navijači Hajduka su objavili: "Kao što znate, ovu nedjelju na utakmici Hajduk-Istra, s početkom odigravanja u 16:30 sati, na kojoj na žalost ne možemo prisustvovati zbog kazne praznih tribina poljudskog stadiona. Zato Vas pozivamo sve da se u nedjelju nađemo na velikom parkingu na Lovrincu u 15:30 sati, odakle ćemo svi zajedno u karuselu napraviti đir po gradu, uz zvukove sirena, barjake i pjesmu, pokazati svima dišpet i prkos prema zabranama i našu ljubav prema Hajduku. Iza karusela organiziramo druženje i gledanje utakmice u Klubu navijača. Pokažimo svima da nas zabrane čine još jačima, i napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir! Nemir i strast, Torcida Split."

U dogovoreno vrijeme, uz zaglušujuću buku automobilskih sirena, obavijeni dimom bengalki i dimnih bombi od Lovrinca prema centru grada krenula je kolona od više desetaka vozila okićenih šalovima i zastavama u bojama Hajduka. 

Vozila svih tipova i veličina u koloni navijača Hajduka bilo je toliko da su tek nakon pola sata svi izašli s parkinga na Lovrincu. 

 

 

Pročitajte više