VIDEO U Premiershipu se dogodilo najbrže isključenje igrača još od 2015. godine

Foto: Screenshot (Premiership)

U TIJEKU je 31. kolo Premier lige, a u susretu Burnleyja i Leicestera dogodio se trenutak kakav u Engleskoj nismo vidjeli od ožujka 2015. godine.

Harry Maguire, stoper Leicestera, dobio je crveni karton nakon samo tri minute i 11 sekundi utakmice. Toliko brz crveni karton nismo vidjeli od utakmice West Bromwich Albiona i Manchester Cityja kada je Gareth McAuley isključen nakon samo jedne minute i 29 sekundi susreta.

Bizarno, McAuley je tada isključen iako nije napravio ništa protivno nogometnim pravilima. Wilfrieda Bonyja srušio je Craig Dawson, a sudac Neil Swarbrick crveni je karton pokazao krivom igraču. City je na kraju pobijedio 3:0, Swarbrick se ispričao, a suspenzija zbog isključenja na kraju je ipak išla Dawsonu.

Dawson je tada srušio Bonyja u velikoj prilici za postizanje gola što je automatski crveni karton. Isto se danas dogodilo i Maguireu. Gudmundsson je pobjegao obrani, išao sam na gol, a Maguire ga je zahvatio s leđa pa je Islanđanin pao i iznudio čisti crveni karton. 

PREKRŠAJ MAGUIREA KOJI JE DOVEO DO ISKLJUČENJA POGLEDAJTE OVDJE.

Leicester je čak uspio povesti unatoč igraču manje u 33. minuti preko Maddisona, ali Burnley je odgovorio pet minuta kasnije golom McNeila. Leicester je na kraju uspio doći i do pobjede nakon što je Wes Morgan pogodio u 90. minuti glavom.

Pročitajte više