Realovci su trčali po cijelom Bernabeuu. Pogledajte što je radio Rüdiger

Screenshot: X

REAL MADRID je u nevjerojatnoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem ga 1. lipnja na Wembleyu čeka Borussia Dortmund. Bayern je poveo čudesnim golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, a Real je okrenuo pogocima Joselua u 88. i 91. minuti.

Igrači trenera Carla Ancelottija nakon posljednjeg sučeva zvižduka uhvatili su se za ruke i s jednoga kraja stadiona Santiago Bernabeua trčali na drugi, a potom se bacili na travnjak. Antonio Rüdiger (31) bio je među onima koji su kaskali. Kako bi ih sustigao, njemački stoper je u šali počeo trčati velikom korakom, visoko podižući koljena, što je nasmijalo navijače Reala.

VIDEO: Arena Sport

Rüdiger je u karijeri nastupao za Stuttgart, Romu, Chelsea i Real, u kojem je od 2022. godine. Osvojio je devet klupskih trofeja, ima 96 nastupa, četiri kola i tri asistencije za Real, a protiv Bayerna je odigrao svih 90 minuta te asistirao Joseluuu za pobjednički pogodak i time postao jedan od junaka svoje momčadi. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura.

Pročitajte više