Vojnović o incidentu nakon utakmice s Hajdukom: "Ako smo pičkice, pičkice smo svi zajedno"

Foto: Hina

HAJDUK je pobijedio Osijek 1:0 i s ta tri boda preskočio ga je na ljestvici. Naizgled minimalna pobjeda, no Osijek je večeras na Poljudu totalno podbacio i da nije na vratima bilo nevjerojatno dobrog Mikulića, prosječni Hajduk mogao je zabiti Slavoncima nekoliko komada.
 
> Gužva pred svlačionicom Osijeka, intervenirala policija i zaštitari
 
> Pušnik zahvalio Torcidi, Zekić očajan: "Ovako jadni nismo bili ni kad nismo imali prebijane pare"
 
Nakon utakmice trener Osijeka Zekić priznao je da je njegova momčad odigrala sramotnu utakmicu, a Aljoša Vojnović, jedan od najboljih igrača prvoligaša s Drave, bio je glavni akter nemilog incidenta neposredno nakon utakmice.
 
Vojnović se najprije sukobio s Fuatacsem, pa s navijačima Hajduka, pa s zaštitarima, a onda je navodno u bijesu u stražnjicu udario svog kapetana Barišića.
 
''Nije moje da demantiram, nije moje da ikome pametujem, nije moje da ispravljam krive Drine, nije moje da "svjedocima" govorim da lažu i da su sitne duše.... ALI PRIJE BIH UMRO NEGO UDARIO SVOJEG KAPETANA. Točka. Ako smo pičkice, pičkice smo svi zajedno, ako smo pravi, pravi smo svi zajedno. Popravit ćemo mi ovo, vjerujte u nas", stoji u priopćenju Vojnovića na Facebook profilu NK Osijeka.
 

Nakon što se situacija malo smirila, Vojnović je demantirao da se nešto dramatično događalo na Poljudu, a i Aljo je priznao da je Osijek u Splitu odigrao ispod svake kritike.
 
''Nije bila nikakva gužva, to je normalno kod ovakvih derbija, kada su više tenzije. Utakmica je bila potpuno korektna, svi smo se na terenu pozdravili i čestitali. Nastao je nesporazum sa zaštitarima, ne treba to bacati mrlju na utakmicu koja ni sama po sebi nije baš bila bajna'', rekao je Vojnović, koji je bio ljut na svoju momčad, ali i na sebe.
 
''Da, ljut sam. I na suigrače, ali i na sebe. Znam da smo u Splitu mogli napraviti puno više. Čini mi se čak da je Hajduk bio malo drven, nisu odigrali bajno, ali zasluženo su pobijedili. A da smo mi odigrali malo hrabrije mogli smo doći do nečega. Nakon ovoga nemamo pravo hodati s nosom prema nebu i smatrati da smo dio velike četvorke hrvatskog nogometa. Tek što smo se vratili tamo gdje nas nije bilo desetak godina, neki su poletjeli. Nije bitno tko, možda u svlačionici, možda u klubu, možda i van kluba. Treba naći svoje mjesto u svemu. Trener nam cijelo vrijeme govori da ako nešto napravimo, napravit ćemo samo ribanjem jaja na terenu'', iskren je bio Vojnović.
 

Pročitajte više