Vukojević zabio dva od 14 golova Liersea

POJAČANJE belgijskog Liersea i bivši igrač Slaven Belupa, Ognjen Vukojević, već je pokazao da se Belgijancima isplatilo realizirati njegov transfer. Na prijateljskoj utakmici protiv belgijskog niželigaša K.F.C. Katelijnea "ognjeni" je Ognjen zabio dva od 14 golova koliko ih je ukupno postigao Lierse.

Vukojević, za kojeg je svojevremeno interes pokazivao i bivši trener "Modrih" Cvetković, u Belgiju je otputovao prošle nedjelje, a već tri dana nakon toga Ognjen je pokazao što zna i umije.

"Sve je super, oduševljen sam novom sredinom, a mislim da sam se predstavio u lijepom svjetlu. Na toj utakmici bilo je čak 2500 ljudi, podijelio sam autograma i slika kao nikad do sad. U ponedjeljak odlazimo na pripreme u Nizozemsku, a prvenstvo Belgije počinje 6. kolovoza, kada gostujemo kod Standarda." - rekao je Vukojević za Sportnet.

Relativno nezamijećen u domaćoj ligi tijekom prošle sezone, Vukojević je talent koji pokazuje nogometno znanje, a uz Srebrenka Posavca činio je dvojac koji je najviše zaslužan za dobar prošlosezonski plasman Slaven Belupa.

Podsjetimo, prošlu je sezonu koprivnička momčad završila na 6. mjestu, što je bolje od Dinama, a tijekom završnih kola konstantno je zadavala muke pretedentima na titulu prvaka. Osim za Farmaceute, Vukojević je igrao i za nacionalnu U-21 reprezentaciju pod palicom Slavena Bilića.

Pročitajte više