Wenger: Fabregas nam je ključan protiv Barcelone, Song sigurno ne putuje

ALEX SONG propustit će uzvratnu utakmicu osmine finala nogometne Lige prvaka u kojoj se u utorak na stadionu Camp Nou sučeljavaju Barcelona i Arsenal, potvrdio je menadžer londonskoga kluba.

Song je ozljedu zadobio u nastupu na finalnoj utakmici Carling Cupa protiv Birminghama (Arsenalov 2-1 poraz) zbog koje ne konkurira za nastup u Španjolskoj, međutim, za Arsenea Wengera ima i dobrih vijesti. Iako se strahovalo od drugačijeg raspleta, izglednim se čini da će put Barcelone i Cesc Fabregas i Jack Wilshere.

"Wilshere će biti spreman, a Fabregas, kojeg ćemo u ponedjeljak podvrgnuti posljednjim testovima, trenutačno je na 90 posto šanse da ide s nama", otkrio je francuski stručnjak.

"Za nas je to od vitalnog značaja budući da nam je Fabregas od iznimne važnosti pri tranziciji iz obrane u napad. On se može nositi s pritiskom i može dodati zadnju loptu. Osim toga je i vođa sastava i zato je važno da bude s nama u tako jakoj utakmici."

"Alex Song je definitivno "out". Testirali smo ga jučer (nedjelja) ujutro. Ne ide s nama", dodao je Wenger čija će momčad u uzvratu pokušati kapitalizirati 2:1 pobjedu ostvarenu u Londonu.

Pročitajte više