Wenger: Imam savjet za sve trenere koji razmišljaju o tome da preuzmu Chelsea

Foto: EPA

ARSENE WENGER je u emisiji na beIN Sportsu nakon ispadanja Chelseaja iz Lige prvaka otkrio svoj savjet za svakog trenera koji će u obzir uzeti mogućnost preuzimanja Chelseaja. Jasno je da je Frank Lampard privremena opcija i da će na kraju sezone doći netko drugi kao dugoročno rješenje. Tko god to bude, Wenger ima isti savjet, a on se odnosi na Todda Boehlyja i ostatak Uprave, koja je u više navrata viđena da posljednjih tjedana ulazi u svlačionicu i umjesto trenera razgovara s igračima.

"Ja to ne bih trpio. Uvijek sam to imao upisano u ugovor. To je moj savjet svim mladim trenerima i onima koji žele preuzeti Chelsea, uvijek to ugradite u vaš ugovor. Vi ste jedini koji u svlačionici pričate s igračima, nitko ne može kupiti igrača bez da se vi s time ne složite, nitko se ne smije petljati u momčad, to je samo i isključivo vaša odgovornost", rekao je Wenger pa dodao:

"To morate napraviti čim počnete pregovarati s klubovima jer onda je i njima odmah jasno gdje stojite. Ako to pokušate nakon što ste već izgubili tri utakmice, prekasno je. Takve stvari odmah moraju biti maksimalno jasne."

Pročitajte više