West Hamov suvlasnik: Čekamo s novim ugovorom za Bilića, bilo ih je dosta koji su bljesnuli i nestali

Foto: Hina

SLAVEN BILIĆ ima vrlo dobru debitantsku sezonu u West Hamu unatoč brojnim ozljedama koje potresaju njegovu momčad. "Čekićari" se nalaze na šestom mjestu lige s 35 bodova te su četiri boda udaljeni od četvrtog mjesta i moguće šanse za plasman u Ligu prvaka.

Toga je svjestan i suvlasnik West Hama David Sullivan koji vjeruje kako je ovo najuzbudljivije vrijeme za navijače West Hama.

"Menadžera treba suditi nakon tri godine, ali mislim da imamo dobroga. Igrao je za klub, zna što navijači žele, zna koliko nam je važan FA Cup. Pokušava igrati dobar nogomet", pričao je Sullivan o Biliću u velikom intervjuu za Daily Mail.

Upitan o tome spremaju li novi ugovor Biliću na ljeto, Sullivan je rekao kako će najvjerojatnije malo još pričekati:

"Da, moguće je da ćemo ponovno pregledati njegov ugovor i napraviti nešto sljedećeg ljeta, ali vjerojatnije je da ćemo to napraviti sljedećeg siječnja. Ipak imate puno menadžera koji su bljesnuli jednu sezonu, a zatim nestali", rekao je Sullivan.

Sullivan je još na kraju dodao kako su bivšeg menadžera Sama Allardycea smijenili ponajviše jer se nije zbližio s navijačima. Oni su mu znali fućkati i kada je pobijedio jer nije gajio atraktivan stil nogometa.

Pročitajte više