Wozniacki i Zvonarjeva u polufinalu Dohe

POZNATA su imena četiriju tenisačica koje su izborile plasman u polufinale WTA turnira u Dohi. To su Caroline Wozniacki, Marion Bartoli, Vjera Zvonarjeva i Jelena Janković.

Najbolja tenisačica svijeta Wozniacki pregazila je u četvrtfinalu Flaviju Pennettu sa 6:2, 6:0, u dvoboju u kojem je Talijanka (15. na WTA ljestvici) osvojila prva dva gema, a onda nestala s terena. Bio je to meč u uoči kojeg se Wozniacki zagrijavala u dresu Liverpoola, točnije Stevena Gerrarda, koji su joj uručili iz Katarskog teniskog saveza.

"Bila sam prije na Liverpoolovoj utakmici i upoznala neke igrače. Zaista sam sretna što su mi iz Katarskog teniskog saveza nabavili dres s potpisom", komentirala je Wozniacki, kojoj će protivnica u polufinalu biti Francuskinja Marion Bartoli, koja je sa 6:2, 6:2 u četvrtfinalu savladala Kineskinju Peng Shuai.

U drugom polufinalnom meču snage će odmjeriti druga nositeljica Vjera Zvonarjeva, koja je sa 7:5, 6:7(5), 7:5 u krajnje neizvjesnom meču savladala Slovakinju Danielu Hantuchovu, i Srpkinja Jelena Janković, koja je sa 6:2, 6:4 bila bolja od Čehinje Klare Zakopalove.

 

WTA Doha, četvrtfinale:

Wozniacki (1) – Pennetta 6-2, 6-0

Bartoli – Peng 6-2, 6-2

Zvonarjeva (2) – Hantuchova 7-5, 6-7(5), 7-5

Janković (5) – Zakopalova 6-2, 6-4

Pročitajte više