HT PREMIJER LIGA

Zadar na Instagramu provocira košarkaški Dinamo: A što ćemo kad nema Cibone...

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

OVOG vikenda počinje HT Premijer liga, najviši rang hrvatskog košarkaškog prvenstva. Bit će to premijerna sezona među elitom za KK Dinamo, navijački klub koji uživa podršku Bad Blue Boysa i koji je u vrlo kratko vrijeme postao hit priča zagrebačkog sporta.

Iz Dinama su uoči sezone izašli s vrlo ambicioznim planom da će prodati čak 986 godišnjih ulaznica. U slučaju da im to pođe za rukom, iz Dinama su se obvezali staviti maskotu buldoga od Bad Blue Boysa i godinu njihovog osnutka (1986) na dres kao "sponzora". Štoviše, s navijačima su potpisali i "ugovor" uoči početka sezone.

Iz KK Zadar su čuli da Dinamu ide jako dobro pa su odlučili bocnuti novog rivala. Objavili su kako su dosad prodali 400 godišnjih ulaznica i napisali: "Priča se da će neki iz Zagreba imati više pretplata." Dinamo je odgovorio u komentarima i napisao: "Drago nam je što vam je naš ulazak u Premijer ligu pomogao u prodaji godišnjih ulaznica." Zadar je ispod dodao:" A što ćemo kad nema Cibone."

Hrvatsko košarkaško prvenstvo konačno ima određenu navijačku čar i dojam je da se nešto događa. Ove sezone bi, unatoč ogromnim problemima u kojima se nalaze svi najveći hrvatski klubovi, mogli gledati sjajno prvenstvo. Zadar i Dinamo će odmjeriti snage u sedmom kolu. U prvom kolu Dinamu u goste stiže Alkar, a Zadru KK Bosco.

Pročitajte više