Zajec: Stisnut ćemo Olympiacos da vidimo kako će to izgledati

U SKLOPU austrijskih priprema Dinamo sutra u Kemptenu igra protiv jednog od dva grčka velikana - Olympiacosa. Utakmicu su za Dinamove službene stranice najavili Tomo Butina i Velimir Zajec, jedina dva člana Dinamove ekipe s iskustvom iz Grčke. Zajec je, podsjećamo, od 1984. do 1988. igrao u Panathinaikosu, a Butina je dvije sezone čuvao vrata Dinamovog sutrašnjeg rivala.

"Teško bi mi sad bilo ulaziti u analizu momčadi jer dosta je igrača u međuvremenu otišlo iz tog kluba. Sutra ću najvjerojatnije prepoznati jedino fizioterapeute i kuhara Spiru", kaže Butina pa najavljuje da će dinamovci u svakom slučaju dati sve od sebe da se dokažu protiv takvog velikog nogometnog imena. No, također je istaknuo kako ekipa Olympiacosa sutra neće biti kompletna jer će im nedostajati neki reprezentativci.

"Stisnut ćemo ih i vidjeti kako će to izgledati", najavljuje Zeko i dodaje kako će svi igrači dobiti šansu, osim Mandžukića, Tomečaka i Barbarića koji se oporavljaju od ozljeda. Zaigrati bi napokon trebao Igor Bišćan. "Moramo ga 'isprobati' da znamo gdje smo jer tako ćemo lakše planirati i ubuduće", kaže Zajec.

Dinamov trener još nije odlučio koji će početni sastav istrčati protiv Olympiacosa, ali najavio je da će tu odluku donijeti tijekom poslijepodneva. Dio igrača sutra ujutro odradit će kraći trening, nakon čega kreću za Kempten. Utakmica počinje u 18 sati.

Pročitajte više