Zamjenik ruskog premijera: Volio bih da je Rusija kao Hrvatska

DESNA ruka ruskog premijera, Sergei Ivanov, izjavio je za ruske medije kako bi volio da Rusija igra kao što je igrala Hrvatska protiv Engleske.

U kratkom obraćanju novinarima dodao je i kako je razočaran izvedbom Rusa u susretu protiv Andore. "Svaki navijač ima pravo na vlastito mišljenje. Moje mišljenje je da s ovakvom igrom ne možemo do finala Europskog prvenstva" - dodao je Ivanov.

Ruski izbornik Guus Hiddink nije mogao vjerovati da je Hrvatska na Wembleyu slavila protiv Engleza. "Mi smo bili realistični i nismo vjerovali da ćemo se plasirati. Sad znam zašto se ruski rulet zove ruskim." - rekao je Hiddink za UEFA.com.

"Izrael se borio protiv nas beskompromisno, a Hrvatska je isto učinila na Wembleyu. Želim odati priznanje igračima i treneru Hrvatske, kao i Izraelcima, jer su pokazali da su pravi profesionalci." - dodao je.

Veznjak ruske reprezentacije Yuri Zhirkov rekao je kako su znali da će Hrvatska dati sve od sebe na Wembleyu. "Razgovarali smo s Ivicom Olićem i i on nam je obećao da će Hrvati dati sve od sebe. Kao što vidite, on je održao svoje obećanje, iako je prije nekoliko dana bilo teško vjerovati da Hrvatska može pobijediti na Wembleyu" - dodao je Zhirkov.

A.H.

Pročitajte više