Zidane: Nisam mogao ni zamisliti tih -10, jamčim da ćemo to nadoknaditi

Foto: Guliver Image/Getty Images

OSVAJANJE španjolskog i europskog Superkupa u kolovozu najavilo je veliku Realovu sezonu, ali europski prvak zasad igra očajno. 
 
U Primeri Zidaneova momčad ima čak deset bodova manje od vodeće Barcelone, a u Ligi prvaka je u skupini iznenađujuće završila iza Tottenhama. Uz to, Real ne igra dobro i to je ono što najviše brine navijače.
 
U subotu od 16:15 sati na Santiago Bernabeuu Real će tražiti bodove protiv Malage, a utakmicu je najavio trener domaće momčadi Zinedine Zidane koji je posebno sretan povratkom Balea u momčad:
 
"Bale je vrlo bitan igrač koji nam je nedostajao na terenu. Uskoro bi trebao biti 100 posto spreman. Što se tiče Ramosa, koji je protiv Atletica slomio nos, on bi trebao biti u sastavu'', kazao je Francuz pa najavio da razmišlja i o Kovačiću:
 
''Još ne znam što će biti s Navasom i Kovačićem. Možda ih stavim na klupu, možda ne, vidjet ćemo prije utakmice."
 
Ovaj vikend međusobnu utakmicu igraju vodeća Barca i drugoplasirana na ljestvici Valencia.
 
''Znam samo da će jedna od tih ekipa izgubiti bodove. Zanima me ta utakmica. Trebamo u subotu osvojiti tri boda, a onda vidjeti što će se dogoditi na toj utakmici u nedjelju'', kazao je trener Reala.
 
Na kraju je Zidane morao komentirati stanje na ljestvici gdje Kraljevi ne stoje najbolje.
 
"Nisam mogao ni zamisliti da bismo u ovoj fazi mogli imati toliki zaostatak za Barcelonom. Za tih deset bodova zaostatka ne želim kriviti suspenzije igrača i ozljede. Preuzimam odgovornost i jamčim da ćemo nadoknaditi razliku", zaključio je Zizou.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više