LIGE PETICE

Zidane: Bale? Ništa ne može promijeniti moje mišljenje o njemu

Screenshot: Dugout

ZINEDINE ZIDANE govorio je jučer pred novinarima uoči utakmice s Valencijom koja je večeras od 22 sata na rasporedu u sklopu 29. kola La Lige. 

Zidane uoči Valencije

"Stiže nam jako dobar protivnik, ali igramo kod kuće i želimo osvojiti sva tri boda. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da tako i bude. Valencija će nam sigurno otežati posao, ali želimo nastaviti gdje smo stali prije nekoliko dana", rekao je Zidane pa je dodao:

"Sljedećih nekoliko utakmica igrat ćemo u deset navečer, ali ništa nam se bitno ne mijenja. Ne smije nam se dogoditi da kao protiv Eibara počnemo dobro i onda upadnemo u probleme."

Odnos s Baleom

Nastavio je Zidane konferenciju za medije tako što je dao nekoliko servisnih informacija o momčadi pa se posvetio odnosu s Garethom Baleom.

"Sve ja kao u uvijek, Gareth je sretan što se ponovno igra. Imao je malo problema s leđima pa nije potpuno spreman, ali trenira i dobro radi", rekao je Zidane pa je dodao:

"Uvijek smo imali dobar odnos. Nema nikakvog 'prije ili kasnije' kad je finale u Kijevu u pitanju. Ništa ne može promijeniti moje mišljenje o Garethu. To što ne igra nema veze s našim odnosom. Isto je kao i s momčadi, mogu nekad biti ljut, ali što se dogodi u svlačionici, tamo i ostaje."

 

 

Pročitajte više