LIGE PETICE

Žrtva maksimirske krtice i bivši golman Tottenhama: Ne otpisujte Modrićev povratak

Foto: EPA

BIVŠI golman Tottenhama Paul Robinson dao je intervju za Football Insider u kojem se, između ostalog, osvrnuo i na to što će biti s Lukom Modrićem nakon Real Madrida. Podsjetimo, Robinson je hrvatskoj javnosti najpoznatiji kao vratar kojem je Gary Neville vratio loptu za najpoznatiji autogol ikad zabijen na Maksimiru.

U engleskim medijima se spekulira da bi Modrić mogao ovog ljeta napustiti Santiago Bernabeu nakon što mu istekne postojeći ugovor s Real Madridom.

Nakon toga bi ga bilo koji klub mogao dovesti bez odštete, a Robinson smatra da to što Modrić ima 36 godina neće biti prepreka za to da svi najveći engleski klubovi pokušaju odraditi taj posao.

Hoće li se Modrić vratiti u Premiership?

Modrić je napustio Englesku 2012. godine kako bi u transferu teškom 35 milijuna eura otišao u Real Madrid, a Robinson misli da bi se nakon deset godina hrvatski veznjak mogao vratiti u London.

"Ne otpisujte mogućnost da se Modrić vrati u Tottenham. Mislim da postoje jaki argumenti za njegov dolazak u London. Još uvijek ga tamo obožavaju, ali budite sigurni, zainteresiranih kupaca neće nedostajati. Svi top šest klubova će sigurno htjeti Modrića ako bude slobodan", rekao je Robinson pa dodao:

"Neovisno o sustavu u kojem neka momčad igra, Modrić bi se uklopio. Može igrati s tri igrača, četiri igrača, iza napadače, on može sve. Svi znamo koliko je talentiran, Modrić je fenomenalan igrač, može igrati gdje god želi."

Pročitajte više