lige petice

Zvijezda Barce: U restoranu ne gledam na cijenu, ali kupovati Ferrari je ludost

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAD je prošle godine Clément Lenglet za 36 milijuna eura iz Seville prešao u Barcelonu, bilo je puno onih koji su sumnjali u francuskog braniča. Tvrdili su da je dobar za Sevillu, ali da ipak nije rang Barcelone.

Prevarili su se. Lenglet je postao neizostavni član startne postave Blaugrane i bez njega Valverde ne može zamisliti momčad.

Lenglet se pokazao kao veliko pojačanje, no španjolske medije je impresionirao njegov karakter i činjenica da je unatoč slavi i milijunima ostao čvrsto na zemlji.

"Nisam promijenio stil života. Nisam bio zvijezda u Nancyju i još uvijek se ne osjećam tako. Uvijek sam bio vrijedan i zbog toga sam uspio doći do ove razine. Morate se dati u ono što radite 100 posto jer samo tada stižu rezultati", rekao je Lenglet za Marcu pa je nastavio:

"Živim u Barceloni i normalno je da svoje prijatelje ne viđam tako često. Život nogometaša i općenito sportaša je balon gdje je luksuz na dohvat ruke i ako ne pazite, može vas zaslijepiti. Ja sam jasan oko novca i dosta sam odgovoran prema njemu. Naravno da dobro živim i sebi mogu priuštiti puno toga bez da gledam na cijenu. Kad odem u restoran, ne gledam košta li neko jelo 40 ili 100 eura, ali granice moraju postojati. Vidim da skoro svaki igrač kupi Ferrarija. To je lijepo, ali za mene je to samo auto i ne privlači me toliko da potrošim ogroman novac na to jer mi je to van svake pameti."

Pročitajte više