LIGE PETICE

Zvijezde Bayerna utučene nakon šokantnog poraza: "Inače ovakvima zabijemo pet komada"

Foto: Andreas Gebert/Reuters

BAYERN MUNCHEN jučer je iznenađujuće poražen na gostovanju kod Augsburga u utakmici 12. kola njemačke Bundeslige s 2:1. Tim porazom Bayern je pružio šansu Borussiji Dortmund da se pobjedom približi na samo bod zaostatka.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE

Domaća momčad je iznenadila Bayern odmah u prvom dijelu. Mads Pedersen i Andre Hahn zabili su golove u 23. i 35. minuti susreta i razbudili svoje navijače. Robert Lewandowski vratio je Bayern u igru već u 38. minuti na asistenciju Thomasa Müllera, ali Bayern više od toga nije mogao.

Neuer nezadovoljan napadom

Nakon utakmice igrači Bayerna izašli su pred kamere DAZN-a, a najrječitiji su bili senatori u Bayernovoj svlačionici, Manuel Neuer i Thomas Müller.

"Naravno da smo razočarani. Ovakve ekipe moramo pobjeđivati, to je sigurno. Bolji smo od njih. Nismo bili na razini u prvom poluvremenu, bilo smo neaktivni i nismo bili dovoljno hrabri prema naprijed", rekao je Neuer pa dodao:

"Brine me što nismo stvarali šanse. Vidjeli ste u ranijim utakmicama, obično protiv ovakvih protivnika zabijemo pet golova i stvorimo još puno prilika. Nažalost, ne i danas."

Rekorder također razočaran

Thomas Müller odigrao je povijesnu utakmicu za Bayern. Postao je prvi igrač bavarskog kluba sa 600 službenih nastupa, a da nije golman. Međutim, to mu nakon poraza nije bilo bitno.

"Prvo poluvrijeme je bilo jako loše, baš jako loše. U drugom dijelu se vidjelo da želimo gol, ali nismo uspjeli doći do njega. Možda nam je samo nedostajalo sreće", rekao je Müller pa dodao:

"U svakom slučaju, ovo je ozbiljan udarac za nas. Poseban je to udarac za samopouzdanje s kojim želimo ulaziti u svaku utakmicu."

Pročitajte više