Ako vam "pauk" digne auto u istočnom dijelu Zagreba, završit će ovdje: Deponij Zagrebparkinga u Sesvetama opet u funkciji

Foto: Ilustracija

IZ ZAGREBPARKINGA, podružnice Zagrebačkog holdinga, jutros su izvijestili kako se deponij u Ninskoj ulici u Sesvetama ponovno vraća u funkciju.

"Deponij `pauka` podružnice Zagrebparking na lokaciji Ninska bb u Sesvetama, ponovno je u prvobitnoj funkciji. Ovaj deponij bio je zatvoren zbog izvođenja radova na dijelu Ninske ulice od kraja srpnja 2013. godine. Time se u funkciju također vraća i linija razgraničenja koja određuje izbor lokacije na koju su djelatnici Zagrebparkinga dužni premjestiti nepropisno parkirana vozila nakon izdavanja naloga prometne policije ili komunalnog redara. Za vrijeme izvođenja radova sva vozila bila su premještana isključivo na deponij Zagrebački velesajam - Istok II.
 
Podsjećamo građane da se linija razgraničenja proteže duž Bukovačke ulice, Svetica, Donjih Svetica, Heinzelove ulice, Radničke ceste, sve do Domovinskog mosta. Naime, vozila premještena s područja istočno od linije razgraničenja premještaju se na deponij Sesvete, Ninska bb. Vozila premještena s područja zapadno od linije razgraničenja, kao i ona iz navedenih ulica, premještaju se na deponij Zagrebački velesajam - Istok II. Iznimka su vozila stranih registarskih oznaka i vozila bez tablica. Ona se, zbog kontrole vozača i vozila od strane djelatnika MUP-a, premještaju na deponij Zagrebački velesajam Istok II. Brojevi telefona za daljnje informacije o premještanju nepropisno parkiranih vozila su: 01/6311 888; 01/6421 888; 01/6421 881; 091/4816 043", stoji u priopćenju Zagrebparkinga.

Pročitajte više