Bandić o Sandri Švaljek: Kaj vas to rajca? Kad budem odlučio, reći ću vam

Foto: Hina

GRADONAČELNIK Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovao je akciji Zelena čistka u Dječjem vrtiću Petar Pan. Na pitanje o tome koji su mu prvi koraci sada kada se vratio na posao, Bandić kaže: "Evo, radim, radim. Plandovao sam ovih par mjeseci i sada se moram upregnuti. Razmišljao sam o svemu. Ne dao Bog da se ponovi ali evo, nije svako zlo za zlo".

"Meni je savjest čista"

Upitan boji li se da će ponovno završiti u istražnom zatvoru odgovorio je kako mu je savjest čista. "Pa meni je savjest čista. Što će biti, to ćemo vidjeti. Strpljen, spašen. Istina je spora, ali dostižna", poručio je.

Na pitanje kako će Zagreb funkcionirati sada nakon njegova povratka na posao, gradonačelnik odgovara: "Ništa, kao što radimo i zadnjih 15 godina. grad funkcionira, a funkcionirat će još i bolje, još efikasnije. jedino to što znamo je služiti građanima.Mi smo ovdje zbog građana i zbog ljudi koji u ovom grau stvaraju nove vrijednosti. S jedne strane, bit ćemo logistika poduzetnicima kao što smo i bili ovih 15 godina, i servis građana. S tim nema pogađanja. Svi projekti i do sada i ubuduće su na tom tragu".

Na pitanje zašto je otkazao punomoć svojoj zamjenici Sandri Švaljek, Bandić nije odgovorio.

"Polako, sve će se znati. Kaj vas to rajca? Rekao sam, kada budem odlučio, to ću reći. Ne da ne bih smio, nego kada budem odlučio", rekao je Bandić.

Zadovoljan svime osim sa sobom

Dodao je da neće mijenjati odluke koje je njegova zamjenica Švaljek donijela. Zaključio je Bandić kako je zadovoljan radom svojih zamjenica za vrijeme dok ga nije bilo.

"Svima sam zadovoljan osim sa sobom. Kada se nešto loše dogodi, sami ste krivi, a kada se nešto dobro dogodi, svi su zaslužni. A ja sam prestaro magare da to ne bih znao", rekao je Bandić.

Pročitajte više