Bandić o "Zagrebu nakon snijega": Za mjesec dana sve mora biti vraćeno u prvobitno stanje

Foto: Ranko Šuvar / Cropix

MILAN BANDIĆ je u gradskoj upravi sa suradnicima održao radni sastanak na temu "Zagreb nakon snijega". Na sastanku su sudjelovali predstavnici podružnica Zagrebačkog holdinga kao sudionici u ispunjavanju zadaća Zimske službe.

"Nakon razmatranja situacije i posljedica uzrokovanih snijegom na gradskim prometnicama, tračnicama, trgovima, grobljima, tržnicama, sportskim objektima, zelenim i javnim površinama… svi sudionici sastanka, u okviru svoje nadležnosti i uz obvezu koordiniranog djelovanja, preuzeli su zadaću i odgovornost za dovođenje grada u prvotno stanje u najkraćem roku, odnosno u sljedećih mjesec dana", priopćeno je iz Bandićevog ureda.

U sklopu redovnog poslovanja, Čistoća će, u skladu s vremenskim mogućnostima, intenzivno čistiti ulice od soli i sipine, Zrinjevac će otklanjati oštećenja na zelenim površinama, Zagrebačke ceste na prometnicama, a ZET će sanirati ploče na tramvajskim prugama.

Posebna pažnja posvetit će se trgovima, kulturnim i obrazovnim institucijama i ostalim javnim površinama.

Sa sastanka je, također, upućena poruka sugrađanima da je dežurni telefon 0800 2554 i dalje u funkciji i da slobodno i sami prijave oštećenja i eventualne probleme izazvane snijegom.

Pročitajte više