Bandić o preuzimanju dužnosti: "Ima vremena, strpljen-spašen"

Foto: Hina

NAKON što je Ustavni sud u četvrtak ukinuo istražni zatvor Milanu Bandiću, on je odmah pohitao prema stanu u Bužanovoj ulici gdje je povratak na slobodu proslavio u društvu prijatelja, među kojima su bili Ivica Lovrić, Milan Tomurad i Miodrag Demo, javlja RTL.

Iz stana su oko 21 sat izašli odvjetnici Marijan Hanžeković i Krešimir Krsnik koji nisu ponudili komentar okupljenim novinarima.

Veselo je bilo i Klubu Milana Bandića u Praškoj 5 gdje su se prema izvješću Hine spontano okupili članovi stranke Bandić Milan 365.

Slavica Šipicki koja je u Klubu Milana Bandića zadužena za odnose s javnošću Hini je izjavila da su se članovi kluba i stranke okupili kako bi izrazili zadovoljstvo i sreću zbog odluke Ustavnoga suda i što je gradonačelnik opet s njima, iako on u četvrtak nije navratio do Kluba.

"Strpljen-spašen"

Bandića proslava nije omela u "ritualnoj" ranojutarnjoj rekreaciji, pa se on prije šest sati našao na igralištu u Kušlanovoj ulici u društvu desetak ljudi, gdje se bez puno riječi zadržao oko sat vremena tijekom kojih je otrčao dvadesetak krugova.

Iako štur s izjavama, Bandić je na pitanja o preuzimanju gradonačelničke dužnosti odgovorio sa "ima vremena" i "strpljen-spašen" te najavio šetnju gradom i posjet Kamenitim vratima gdje namjerava zapaliti svijeću.

Pročitajte više