Bandić o protukandidatima: Što više pričaju, tim bolje

Foto: Damir Krajač/Cropix

PRITUŽBE koje su stigle GONG-u na račun plakata za biciklijadu Propuštovec, koja se održava na dan izborne šutnje, a na koju stiže i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, potegnulo je pitanje kršenje izborne šutnje. On odgovara - imam ja pravnu službu u izbornom stožeru koja se time bavi, pa se obratite njima.

"Mnogi se ne slažu što sam ja gradonačelnik, ali ja im tu ne mogu pomoći. Oni se trebaju pomiriti s činjenicom da sam ja gradonačelnik do zadnjeg dana. Kako stvari stoje i kako građani dišu, morat ću ih razočarati - uvjeren sam da ću biti gradonačelnik i iduće četiri godine. To je tako. Demokracija nije savršen sustav, ali je najbolji dosad", rekao je Bandić.

Bandić je demantirao i tvrdnje Rajka Ostojića da je poslao dopis u škole za besplatne udžbenike.

"Nisam ja u škole poslao nikakve besplatne udžbenike, ali će svi zagrebački đaci osnovnoškolci od 1.9. imati besplatne udžbenike. Inače, mojim protukandidatima, pa i doktoru Ostojiću, dajem podršku da što više pričaju. Čim oni više pričaju, tim bolje. Što više kandidata, makar iz iste stranke, je dobro. što više kandidata i plakata, još bolje", poručio je Bandić.

Pročitajte više