Britanci koju su stradali u nesreći bili su "ljupka obitelj koja je putovala rođacima u Albaniju"

Foto: Nikša Klečak/Dubrovački dnevnik, Facebook
Video: YouTube (Dubrovački dnevnik)

BRITANSKI mediji objavili su detalje o britanskoj obitelji koja je doživjela tešku nesreću u Slanome kod Dubrovnika.

Radi se o obitelji Isufi albanskoga porijekla koji su se, kada se nesreća dogodila, vozili prema Albaniji gdje su namjeravali posjetiti rođake.

37-godišnji Erion, 15-godišnji Richard i 14-godišnja Rumela poginuli su u nesreći, dok su majka Meri i najmlađi sin Clive teško ozlijeđeni i još uvijek, iako stabilno, u životnoj opasnosti. Susjedi iz Barkinga u istočnom Londonu tvrde da su bili "ljupka obitelj" koja je često putovala u inozemstvo, javlja Daily Mail.



Podsjećamo, do nesreće je došlo u četvrtak u zavoju iznad Banja. Osobni automobil britanskih registracijskih oznaka navodno je prvo udario u bankinu, a zatim podletio pod kamion koji pripada cestarskoj službi i koji je vukao praznu labudicu. U bolnici je zbog šoka nakratko završio i vozač kamiona.

"Majka (34) i dijete (8) su u vrlo teškom stanju politraume kolima Hitne pomoći dovezeni u našu bolnicu. Kod majke smo utvrdili unutarnje krvarenje i rupturu jetre te smo je žurno operirali. Kod djeteta je utvrđeno više teških ozljeda prsnog koša, glave i zdjelice te se, zajedno s majkom, trenutačno nalazi na Odjelu intenzivnog liječenja jer su vitalno ugroženi", rekao je jučer Dubrovačkom vjesniku ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Jerko Ferri Certić. Oboje su i dalje u teškom stanju.

 

Pročitajte više