Burna rasprava u Jordanu: Svađa parlamentaraca završila pucnjem iz kalašnjikova

Screenshot: YouTube

NEVJEROJATNE scene odigravale su se u jordanskom parlamentu u utorak. Na raspravi u parlamentu u glavnom gradu Ammanu došlo je do žestoke svađe i naguravanja, a kasnije i do pucnjave!

Zastupnik Talal Al Sharif posvađao se s kolegom Qusaijem Dmeisijem nakon čega je otišao po pušku AK47, takozvani kalašnjikov. Al Jazeera izvještava kako je Sharif otišao do svog automobila po pušku te da je pokušao ponovno ući u dvoranu gdje se održavala rasprava. Zaštitari su ga zaustavili i pokušali mu oduzeti pušku kada je netko pritisnuo okidač i opalio metak. Neki mediji izvještavaju da je Sharif pucao prema Dmeisiju, no u incidentu nitko nije ozlijeđen.

Incidenti i tučnjave u jordanskom parlamentu nisu rijetkost. Qusai Dmeisi bio je uključen u incident koji se dogodio prošlog tjedna kada je pokušao napasti Yihyja Sauda jer je potonji nedavno iznio optužbe protiv premijera Abdullaha Ensoura. U svibnju je također došlo do tučnjave kada je na redu bila rasprava o povećanju cijena struje, javlja Israel National News.

Pročitajte više