Jeste li vidjeli ove nestale osobe?

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je devet osoba, većinom tinejdžera, koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od sedam nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća svega su dvije pronađene. Policija još uvijek traga za Anamarijom Ištvanić, Goranom Jurašićem, Jasnom Lovrić, Natanom Mirkovićem i Irom Nuber.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Nenad Balog (17)

Mjesto i datum nestanka: Lepavina, 5.3.2014.

Opis: Nenad Balog (17) je visok 160 centimetara, ima crnu ravnu kosu i srednje je tjelesne građe. Nenad se u srijedu, 5. ožujka udaljio s adrese u Koprivnici, Lepavina, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i sive tenisice.

Valentino Čont (18)
    
Mjesto i datum nestanka: Osijek, 1.3.2014.

Opis: Valentino Čont (18) je visok oko 175 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Valentino se u subotu, 1. ožujka, udaljio s adrese u Osijeku, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u traperice, šarenu košulju i crnu jaknu. 

Maria Sara Ćehić (17)
    
Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 2.3.2014.

Opis: Maria Sara (17) je visoka 165 centimetara, ima crnu valovitu kosu, velike kestenjaste oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Maria Sara se u nedjelju, 2. ožujka udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u trenirku i tenisice. 

Romana Sarah Dražić (17)
    
Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 28.2.2014.

Opis: Romana Sarah Dražić (17) je visoka 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Romana Sarah se u petak, 28. veljače, udaljila s adrese u Bedekovčini, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Aleksandra Ignjac (13)
    
Mjesto i datum nestanka: Beli Manastir, 28.2.2014.

Opis: Aleksandra Ignjac (13) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Aleksandra se u petak, 28. veljače, udaljila s adrese u Belom Manastiru, Osječka, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Sunčica Ivančan (14)


Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.3.2014.

Opis: Sunčica Ivančan (14) je visoka 172 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani brade ima mali madež. Sunčica se u nedjelju, 2. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Vlašićka, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu zimsku jaknu s kapuljačom i krznenim ovratnikom i crne tajice.

Marko Stanić (62)

Mjesto i datum nestanka: Bartolovci, 4.3.2014.

Opis: Marko Stanić (62) je visok 170 centimetara, ima prosijedu kosu, plave oči te je jače tjelesne građe. Marko se u utorak, 4. ožujka, udaljio s adrese u Bartolovcima, Hrvatskih branitelja, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, traperice i tenisice.

Kristina De Conti (18)
   
Mjesto i datum nestanka: Split, 5.3.2014.

Opis: Kristina De Conti (53) je visoka 165 centimetara, ima riđu i jače je tjelesne građe. Kristina se u srijedu, 5. ožujka, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Petra Šorgić Klein (17)

Mjesto i datum nestanka: Split, 5.3.2014.

Petra se u srijedu, 5. ožujka, udaljila s adrese u Splitu, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Pročitajte više