Kosor: Pred HDZ-om su sada teška vremena

Foto: Index

U EMISIJI Hrvatskog radija Intervju tjedna danas je gostovala Jadranka Kosor.

Komentirajući nepravomoćnu presudu svojoj bivšoj stranci HDZ-u u slučaju Fimi medija, Kosor je rekla da je uvijek upozoravala da stranački interes mora biti ispod državnog interesa te kako HDZ sada čekaju teška vremena.

Na pitanje da neke bivše kolege iz stranke smatraju da je sve započelo s njom, odnosno u njezinom periodu, te ima li osjećaj da je ona odgovorna, Kosor je odgovorila da je radila svoj posao onako kako je mislila da treba raditi Predsjednik vlade.

"Što ću ja i kako ću, još ne znam, nisam nikakvu odluku donijela. Ima nekih opcija, svakako se ne bih htjela se posvetiti isključivo pisanju knjige. Bilo bi jako teško. Razgovaram s puno ljudi, ima ljudi koji su se javili, a koji su izvan politike. Vidjet ćemo, samo me zabrinjava ta inflacija stranaka", komentirala je Kosor svoju budućnost u politici.

Na pitanje što misli o novom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, rekla je da je dobro da je premijer Milanović odustao od predlaganja bilo kakvog kandidata koji bi bio iz kruga politike.

"O gospodinu Cvitanu mogu reći sve najbolje, mislim da je beskompromisan i jako hrabar, ali i emotivan", kazala je Kosor.

Pročitajte više