Lovrić Merzel priznala komičaru Jurkotiću: Razmišljam da se riješim Audija, samo da ne ispadne kao predaja

Screenshot i video: YouTube

NAKON što je već na legendarnu foru digao Božidara Kalmetu, na meti komičara Davora Jurkotića našla se Marina Lovrić Merzel. Sisačko-moslavačkoj županici Jurkotić je prodao priču da zove iz Ureda predsjednika, a prije nego će je "spojiti s Josipovićem", s njom je porazgovarao o Audiju kojeg si je priuštila za 433 tisuće kuna.

Između ostalog, Jurkotić je Lovrić Merzel upitao i planira li odustati od skupocjenog automobila. "Razmišljam ja o tome. Razmišljam o tome što ću napraviti, samo da ne ispadne kao predaja", odgovorila mu je Lovrić Merzel.

Pokušala se Lovrić Merzel i našaliti na svoj račun, kazavši da je možda trebala kupiti Ladu Nivu s pogonom na sva četiri kotača. "Možda ne trebam progovoriti o tome što radim, valjda bih onda bila dobra županica", rekla je Lovrić Merzel.

Jurkotić se Lovrić Merzel predstavio kao njen veliki obožavatelj. Čak joj je sugerirao da bi mogla biti iduća premijerka. "Nemojte to govoriti ako mi ne želite zlo. Kakva buduća premijerka, hoćete li da me ubiju ili otruju", kroz smijeh je odgovorila Lovrić Merzel.

Kako je izgledao cijeli razgovor, pogledajte u videu:

Pročitajte više