Nakon Todorića, na redu je Luka Rajić: Radnička fronta stiže pred njegovu vilu

Foto: Radnička fronta (Posjet Todoriću)

RADNIČKA FRONTA u sklopu svoje antitajkunske kampanje organizira prosvjed pred glavnom rezidencijom Luke Rajića u Zagrebu - njegovoj vili na Okrugljaku.

Okupljanje počinje danas u 11:30 na okretištu Mihaljevac, odakle će prosvjednici krenuti u kratku šetnju do Rajićevih dvora. Organizatori ističu da je prosvjed prijavljen.

"Zagreb RF nastavlja posjete tajkunima i "privatizacijskim pobjednicima". Sljedeći na redu - "mliječni kralj" Luka Rajić! Prosvjed je prijavljen i pozivamo vas da nam se pridružite ove subote u izražavanju nezadovoljstva sustavom u kojem šačica ljudi raspolaže s više novca, moći i utjecaja nego svi mi zajedno. PROTIV DRUŠTVA 200 BOGATIH OBITELJI - PROTIV KAPITALIZMA!", objavili su na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, sredinom travnja RF je posjetila Ivicu Todorića. 

"Problem nije u pojedincima – problem je u sistemu. U sistemu koji je uspostavljen nakon 1990. godine. Jer društvo 200 bogatih obitelji u kojem živimo, nije ništa drugo doli drugo ime za kapitalizam. Sistem u kojem kapitalistička manjina posjeduje većinu bogatstva u državi, drži u rukama medije i političku elitu koju financira, a ekonomska se djelatnost u društvu vrši prije svega da bi oni ostvarili profit, dok radna većina u pravilu živi sve lošije i lošije, istodobno stvarajući sve veće bogatstvo za kapitalističku oligarhiju koja nad njom parazitira", priopćili su tada.
 

Pročitajte više