Nova snaga za nove izbore: HDSSD osnovao podružnice u Kninu i Podstrani

Foto: HDSSD

HDSSD je u jednom danu osnovao dvije podružnice. Ujutro su bili u Kninu, a popodne u Podstrani kod Splita. 

HDSSD u Podstrani ima par vijećnika i šeficu Općinskog vijeća Mariju Mamić, koja će na lokalnim izborima biti kandidatkinja za načelnicu. U HDSSD je jučer prešao i kompletni HSP Podstrane, kao i razočarani članovi drugih stranaka te velik broj mještana koji dosad nisu bili politički aktivni.

Uspjeh na izborima u Klisu

Predsjednik HDSSD-a dr. Hrvoje Tomasović ugodno se iznenadio velikim interesom za stranku koja je nedavno izborila sjajan rezultat na nedavnim izborima za mjesne odbore u Klisu. U dva odbora nedostajalo im je svega par glasova za pobjedu nad HDZ-om, što se cijeni kao veliki uspjeh s obzirom da dosad nije ni bilo stranke koja bi ih ozbiljno izazvala. Samo za usporedbu tri pravaške stranke HSP, HSP AS i HČSP na tim izborima dobile su ukupno - 18 glasova. 

Za lokalne izbore 2013. HDSSD ima velike planove. Kandidate za Grad Split i Splitsko-dalmatinsku županiju još nisu predstavili, ali se računa da će ih voditi zasad dva najprepoznatljivija lica, splitski kirurzi Hrvoje Tomasović i Luka Roguljić, predsjednik Glavnog odbora HDSSD, inače, splitski gradski vijećnik.

Pročitajte više