Od 2014. niže cijene kvadrata poslovnih prostora i komunalnih usluga u Zagrebu

Foto: Arhiva

U 2014. godini cijena najma poslovnih prostora i stanova poduzetnicima u Zagrebu bit će manja za 25 do 30 posto po kvadratu, a smanjit će se i cijena komunalnih usluga, najavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Građani moraju dobiti za koju kunu jeftiniju javnu uslugu, moto je prvog čovjeka grada. Manji trošak za komunalne usluge osjetit će se već početkom 2014. godine. "Mi ćemo iza Nove godine ići s još smanjenjem cijena komunalnih usluga. Vidjet ćete, u siječnju i veljači će imati ne samo najavu, nego i realizaciju toga. To kolege u Holdingu znaju i to moraju napraviti", rekao je Bandić i najavio još jedno sniženje. Ovoga puta, osjetit će ga zagrebački poduzetnici.

"Građanima, poduzetnim ljudima u Gradu Zagrebu 25 do 30 posto smo na natječaju smanjili poslovne prostore i cijenu najma stanova. To ćemo obznaniti i nakon Nove godine. Znači, svi poslovni prostori, stanovi koji su u najmu će biti 25 do 30 posto jeftiniji po cijeni kvadrata". Time će se nastojati rasteretiti gospodarstvo i olakšati posao poduzetnicima, zaključio je Bandić.

Pročitajte više