Otvorena regionalna ICT konferencija "KulenDayz - IT Innovation Days 2013"

Foto: KulenDayz

U OSIJEKU je danas, prvim službenim konferencijskim danom, s radom započela regionalna konferencija "KulenDayz – IT Innovation Days 2013", koja okuplja vodeće informatičke stručnjake iz regije, koji su se okupili jučer i održali međusobna savjetovanja.

KulenDayz je regionalna konferencija vrhunskih informatičkih profesionalaca, koja se održava petu godinu za redom.
 
Danas su u osječkom poduzetničkom inkubatoru BIOS počela 24 predavanja iz sljedećih područja: napredni razvoj softvera, baze podataka, infrastruktura privatnih oblaka/sustava, arhitektura sustava/upravljanje projektima. Sva predavanja drže vrhunski predavači okupljeni zahvaljujući snažnom željom za jačanjem informatičkih vještina u regiji.
 
Inače, KulenDayzi su zamišljeni kao potpuno nekonvencionalna konferencija na kojoj vlada opuštena atmosfera, nitko nije u odijelu, a kamoli s kravatom, dok se sjedi na klupama ili čak na balama slame.
 
Prošlogodišnja KulenDayz 2012 konferencija okupila je preko 250 tehnoloških stručnjaka iz cijelog svijeta: SAD, Njemačke, Španjolske, Francuske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, i Hrvatske.
 
Tada je dobila i veliki globalni karakter jer joj se pridružio i Microsoft MVP program (Microsoft Most Valued Professionals) koji je prepoznao KulenDayz kao originalnu i dobru ideju.
 
 

Pročitajte više