Pogledajte s kakvom je ekipom Kolinda slavila pobjedu

Foto: FAH

MEĐU uzvanicima u HDZ-ovom stožeru, u kojem se proslavljala izborna pobjeda Kolinde Grabar Kitarović, našao se i Velimir Bujanec, voditelj emisije "Bujica" koju emitira nekoliko lokalnih televizija.

Štoviše, bio je Bujanec HDZ-ovcima, čiju propagandu neumorno širi, dovoljno bitan da se probije do same Grabar Kitarović, te fotografiju s budućom predsjednicom objavi na Facebooku. HDZ-ovoj kandidatkinji, kao što se vidi iz priloženog, nije bilo mrsko pozirati s pravomoćno osuđenim kriminalcem.

 

Bujanec je i tijekom dana na Facebooku agitirao za Kolindu, nakon što se slikao kod svog biračkog mjesta: "U jugo-komunističkom Varaždinu i županiji koja glasuje uglavnom za lignju, ima i NAS mladih i ponosnih - uzor nam je Hercegovina, ponosna i lijepa - mi smo glasovali za KGK!".

Bujanec se na svom Facebook profilu pohvalio i fotografijom "s anđelima", kako je nazvao unuke Franje Tuđmana Neru Kristinu i Anu Mariju, s kojima je također pozirao u Kolindinom stožeru.

 

Bujanec je, podsjećamo, 2013. godine uhapšen zato što je kokainom plaćao prostitutke, odnosno zbog kaznenog djela stavljanja narkotika u promet. Najprije je Bujanec tvrdio da mu podmeću politički protivnici, ali na koncu je ipak sve priznao, te se nagodio s tužiteljstvom. Pravomoćno je osuđen na kaznu od deset mjeseci uvjetnog zatvora uz rok kušnje od tri godine.

U Kolindinom stožeru pobjedu HDZ-ove kandidatkinje proslavljao je i niz osoba iz javnog života: Miroslav Ćiro Blažević, Zdravko Mamić, Perica Bukić, Anja Šovagović Despot, Martina Zubčić, Dubravko Šimenc, Vesna Balenović, Božidar Alić, Ljubo Ćesić Rojs, Davor Domazet Lošo...

Pročitajte više