Policija potvrdila da su iz Save izvukli leš 44-godišnje majke

Foto: Hina

ŽENA koja je nakon dvodnevne potrage jučer pronađena i izvučena u automobilu Fiat Punto iz rijeke Save počinila je samoubojstvo, a točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom.

Zagrebačka policija izvijestila je danas da na tijelu mrtve 44-godišnjakinje nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Tijelo žene, za kojom su od utorka tragali specijalni policajci, ronioci, vatrogasci i pripadnici HGSS-a, prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Automobil Fiat Punto zagrebačkih oznaka u kojem se nalazila mrtva 44-godišnjakinja pronađen je jučer oko 13 sati, 300 metara od Mosta slobode nakon čega je iz vode vozilo izvučeno specijalnom dizalicom.

Policija je u utorak oko 15 sati od službe 112 dobila dojavu da je automobil sletio u rijeku. Iako su neki očevici navodili da su u njemu bile dvije osobe, odnosno mladi par, policija navodi kako nema naznaka da je još netko bio s 44-godišnjakinjom.

Tijekom potrage policija je u Savi pronašla još jedno vozilo, a za vrijeme očevida na to mjesto se srušila bespilotna letjelica Nove TV na kojoj su bile kamere te televizije.

Policija ima snimku automobila prije zalijetanja u Savu

Policija je, podsjećamo, u utorak oko 15 sati dobila dojavu da se automobil Fiat Punto sjurio u Savu.

Nekoliko sati ranije 44-godišnja Z.M. napisala je oproštajno pismo za svoju djecu. Oprostila se i od prijatelja na Facebooku.

Na samoubojstvo se vjerojatno odlučila zbog raka od kojeg je bolovala.

Od utorka je nitko nije vidio. Nestanak 44-godišnjakinje prijavio je njen brat.

Pročitajte više