SDP odbacio navode o sloganu za kampanju: To su Milanovićevi istupi, nema govora o izborima

Foto: FAH

NAKON što je danas Novi list izvijestio kako je SDP osmislio i odabrao glavni slogan i poruke za predstojeće parlamentarne izbore, a koji glasi "Zemlju guramo naprijed, a ne nazad", Index od Tomislava Kormana, glasnogovornika SDP-a, doznaje kako nikakav slogan nije odabran te kako se okupljeni tim ne bavi parlamentarnim izborima i kampanjom, već samo promocijom aktualnih politika Vlade.

> SDP odabrao Grunfov slogan: "Naprijed, a ne nazad"

"Vidio sam današnje napise u medijima, i evo, odmah vam mogu reći kako se ne bavimo izbornom kampanjom, izbori nam nisu prioritet. To što se navodi kao slogan je rečenica premijera Milanovića, koji ju je ponovio u nekoliko navrata - u Šibeniku, u Varaždinu i na sjednici Vlade, ako se ne varam. Premijer je to govorio u kontekstu politika koje Vlada radi i provodi, znači tu se radi o aktualnoj garanciji za mlade ,o otpisu dugova najugroženijim građanima...

To je jasno političko opredjeljenje i citat koji se ponavlja. Ne bavimo se izborima, ali SDP pozdravlja tu premijerovu poruku.

Ponavljam, nismo imali nikakve sastanke o izborima, ništa nismo dogovarali, tim se bavi promocijom politika koje imamo, među kojima su u fokusu one vezane za mlade i siromašnije. Eto, nikakve kampanje i nikakvi slogani. To su poruke premijera Milanovića, koji daje do znanja da se radi, da su građani u središtu svih naših nastojanja i da se ide naprijed, a nikako nazad", komentirao je Korman medijske špekulacije o izbornom sloganu SDP-a.

Pročitajte više