U kritičnom stanju: Mladić koji je u Beogradu zadavio djevojku skočio kroz prozor suda

Ilustracija: Blic

23-GODIŠNJI Aleksandar Šundić koji je jučer uhićen jer je u srijedu zadavio 25-godišnju Stelu Gundelj u beogradskom naselju Medaković, skočio je danas sa zgrade suda.

Šundić je dva i pol sata davao iskaz u takozvanoj "dežurani" u Palači pravde. Ništa nije negirao i bio je vidno potresen. Nakon što je sve priznao, krenuo je potpisati zapisnik te je onda odjednom istrčao iz sudnice. Iako je čuvar krenuo za njim, Šundić se uspio baciti kroz prozor. Odmah je prevezen u bolnicu gdje su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede.

Kako "Blic" neslužbeno saznaje, Šundić se trenutno nalazi na reanimaciji i u kritičnom je stanju. Ima više prijeloma, hematome i potres mozga. U ovom trenutku nitko od liječnika nema prognozu. Više informacija bit će poznato kasnije.

Podsjećamo, Šundić je jučer uhićen zbog sumnje da je u srijedu u unajmljenom stanu zadavio svoju djevojku Stelu Gundelj.

Osumnjičeni mladić je iz stana u kojem se dogodilo ubojstvo najprije pozvao svog najboljeg prijatelja i rekao mu: "Posvađali smo se, mislim da sam je ubio. Dođi u njen stan". Prijatelj je odmah došao u stan žrtve i prijavio zločin, dok je Šundić nakon poziva pobjegao.

Pročitajte više