U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj nestalo devet osoba, šest ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devet osoba, od kojih je šestero maloljetno.

Dragana Slanček (15) je visoka 154 centimetara. Ima kestenjastu valovitu kosu i kestenjaste velike oči, okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu slova. Ona se u petak 25. siječnja udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja D. Domjanića 15.



Mia Ćosić (16) je visoka je 175 centimetara, ima svijetloplavu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalnog je lica i slabije je tjelesne građe. Mia se u petak 25. siječnja udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska 47 i od tada joj se gubi trag.

Đani Udorović (14) je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Đani se u petak, 25. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja 70/a u nepoznato.

Ivana Kižlin (17) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu i zelene oči. Ivana se u utorak 29. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja 70/A i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka je bila odjevena u crnu jaknu, crne hlače i tenisice.

Danica Knego (25) je visoka 168 centimetra, ima crnu kosu i smeđe oči. Okruglog je lica i jače tjelesne građe. Danica se u utorak, 29. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Albaharijeva 7. Telefonom je javila obitelji da se ne nalazi u Zagrebu.



Josipa Biljan (16) je visoka 175 centimetara i ima plave oči. Josipa se u četvrtak, 31. siječnja udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska 47. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i crne tenisice.



Marko Mladić (17) je visok 170 centimetara. Marko se u četvrtak 24. siječnja udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.



Filip Miošić (19) je visok 195 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Filip je u petak, 25. siječnja  otišao od kuće u Zagrebu, Gračanska cesta 14. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, sivo-crnu majicu s prugama i  kapuljačom, plave traperice i zimske cipele.



Goran Jurašić (32) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, četvrtastog  je lica i srednje tjelesne građe. On je u ponedjeljak, 28. siječnja otišao s adrese boravišta u Desiniću, Ivanić Desički 30. U trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu jaknu, sive hlače, bijele tenisice i crvenu kapu. 



Ako ste vidjeli bilo koju od ovih osoba, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Pročitajte više