U proteklih tjedan dana nestalo 7 maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 7 osoba koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od 11 nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća, pronađeno je pet osoba. Policija još uvijek traga za  Fatom Bešić, Jadrankom Cener, Martinom Lalić, Ljiljanom Oršošom, Nikolinom Oršuš i Jasminom Radonjićem.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Antonela Barić (16)

Antonela Barić (16), visoka je 157 centimetara, ima ravnu plavu kosu, male plave oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Napomena: fotografija datira iz 2006. godine.

Antonela se u ponedjeljak, 7. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja,  u nepoznato. U vrijeme odlaska bila je odjevena u bijelu majicu, bijele hlače i bijele tenisice.

Gordana Feratović (15)

Gordana Feratović (15) je visoka 161 centimetar, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.   

Gordana se u petak, 4. travnja, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Pamela Jurić (16)

Pamela Jurić (16) je visoka 180 centimetara, ima crnu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. 

Pamela se u utorak, 8. travnja,  udaljila s adrese u Delnicama, Zapolje brodsko, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crvenu majicu dugih rukava, uske traperice s bijelim zakrpama i crne tenisice.

Marko Njegovan (16)

 Marko Njegovan (16) visok je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe.

Marko se u ponedjeljak, 7. travnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. 

Klein Petra Šorgić (17)

Klein Petra se u petak, 4. travnja, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku odlaska.

Kristijan Špehar (17)

Kristijan Špehar (17) je visok 168 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Kristijan se u subotu, 5. travnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Maceljska ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. 

Josip Zmajla (17)

Josip Zmajla (17) je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Josip se u petak, 4. travnja, udaljio s adrese u Novom Vinodolskom, Antuna Mažuranića, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Pročitajte više