Vlahušić: HDZ laže o europskim fondovima, laže da nisam branitelj, o meni su izrekli tisuću laži

Foto: Hina

KANDIDAT za dubrovačkog gradonačelnika HNS-ov Andro Vlahušić ocijenio je u četvrtak u Dubrovniku da je ovo najprljavija kampanja u kojoj je ikad bio, te kako je bila usmjerena osobno protiv njega i da je u posljednjih mjesec dana o njemu izrečeno ''tisuću laži''.

Vlahušić je na konferenciji za novinare ustvrdio kako je takvu kampanju vodio i financirao isključivo HDZ.

''Laž je da se ne mogu koristiti europski fondovi ako ja budem gradonačelnik, kao i da nisam bio branitelj'', rekao je Vlahušić te dodao kako jedino što još očekuje da mu kažu da nije živ i kako mora donijeti potvrdu da bi mogao glasovati.

Rekao je i kako HDZ sklapa koalicije s dosada nezamislivim partnerima, te kako kampanja njegovog protukandidata HDZ-ovog Mate Frankovića nema programa.

''Kampanja je napad na jednog čovjeka i želja da novi gradonačelnik bude osoba bez snage i bez iskustva'', rekao je Vlahušić.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika SDP-ova Tatjana Šimac Bonačić istaknula je kako Dubrovnik ne smije biti podijeljen već dostupan svim građanima, a kandidat za zamjenika Željko Raguž ustvrdio je kako se od bivše HDZ-ove vlasti 2009. godine naslijedilo 70 milijuna kuna duga, te kako će nakon pobjede na izbora naglasak staviti na ravnomjeran razvoj Dubrovnika.

Pročitajte više