Akcija makarske gradske uprave: "Rastjerajmo goste"

JUTROS nešto prije osam sati u Makarskoj je započelo asfaltiranje ulice u kojoj se nalazi hotel Dalmacija. Fotografije je Indexu poslao, kako navodi, "razdragani građanin Makarske" koji u popratnom mailu piše kako građani od gradonačelnika traže da akciju "Rastjerajmo goste" učine tradicionalnom.

Naime, građani su zgroženi činjenicom da se usred turističke sezone započinje s građevinskim radovima i to u "rezidencijalnom dijelu grada uz samo more s najboljim hotelima i najljepšim kućama".

"Jutros je u Makarskoj započela velika akcija 'Rastjerajmo goste'. Kako doznajemo, akciju je samostalno osmislila gradska uprava na čelu s gradonačelnikom. Razdragani građani traže od gradonačelnika da ova akcija bude tradicionalna i da svake godine počne točno na isti dan", piše nam građanin Makarske dodajući kako je makarska gradska uprava "s velikom mukom uspjela pronaći slobodnu građevinsku operativu te je započela s asfaltiranjem ulice na samom ulazu u hotel Dalmacija".

"Potez sinkroniziran s Vladinim antirecesijskim mjerama"

Građani navode da je potez gradske uprave "vjerojatno sinkroniziran s Vladinim antirecesijskim mjerama". Oduševljenje građana iskazuje se u činjenici da su "mnogi građani tražili da im se podijele glasački listići, kako bi unaprijed osigurali još jedan mandat makarskim gradskim velikodostojnicima".

"Gotovo svi građani tražili su da se kompletna gradska uprava i gradonačelnik pošalju na presađivanje još dviju nogu za njihove glave, jer su dvije noge za te glave premalo", navodi čitatelj koji na kraju dodaje da su akciju posebno pozdravili gosti hotela Dalmacija.

Pročitajte više