Amerikanka odbila kemoterapiju kako bi njena beba živjela: Umrla tri dana nakon poroda

AMERIKANKA Stacie Crimm godinama je pokušavala ostati trudna, no to joj je uspjelo tek u 41. godini i to nakon što su joj liječnici rekli da ne može imati djecu. Kako javlja lokalni portal newsOK iz Oklahome, njena sreća nije dugo trajala. Uskoro se počela čudno osjećati, vjerovala je da nešto nije u redu s njom, čak je u jednom trenutku bratu poslala poruku: "Ako mi se nešto dogodi, želim da ti paziš moje dijete".

Kada je napokon otišla kod doktora šokirala se dijagnozom: Stacie je imala tumor na glavi i vratu i morala je hitno početi s kemoterapijama. No, kemoterapije bi ubile bebu. Stacie je odlučila žrtvovati svoj život kako bi njeno dijete moglo živjeti.

Rodila je carskim rezom nakon što se srušila kod kuće, a nakon poroda upala je u komu. Jedva su je uspjeli oživjeti. Kada je došla k sebi, donijeli su joj kćer kako bi je vidjela. Dok su liječnici te njen brat s obitelji gledali zagrljaj majke i bebe, zaplakali su. Bio je to prvi i posljednji put da je Stacie zagrlila svoje dijete. Tri dana kasnije preminula je.

Pročitajte više