Atentator na Jelinčića neznanog geografskog porijekla?

I U HRVATSKOJ znani kontroverzni slovenski političar Zmago Jelinčič, podigao je veliku prašinu izjavom da je na njega pokušan atentat! Navodno je zastupnika slovenskog parlamenta nepoznati netko pokušao kao u krimićima izgurati s ceste.

U rubrici ljubljanskog ´Dela´ - ´Još i to´, rezerviranoj za zanimljivosti i pikanterije, s izvjesnom dozom humora kaže se da je prije nekoliko dana u slučaju Jelinčić policija tužilištvu podnijela prijavu protiv nepoznatog počinitelja ´atentata´. Nepoznati počinitelj je, navodno, pokušao u blizini Velenja svojim automobilom izgurati s ceste automobil slovenskog ´državnog zbora´ kojim je upravljao narečeni Zmago Jelinčić.

Početkom tjedna slovenska je policija sucu za prekršaje poslala podatke prema kojima je Zmago Jelinčić, piše ´Delo´, ´u trenutku tajanstvenog atentata u krvi imao više 1,1 promil alkohola´! ´Je li opet na djelu bio svima znani slovenski atentator, zločinac s nekontroliranim geografskim porijeklom?´ - pita se slovenski dnevnik u napisu naslovljenom: ´U tijelu je osjetio neznanca´...

Pročitajte više