Automatskom puškom prijetio gostima svog hotela

DVA SU brata jučer uhićena i odvedena istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda radi toga jer su u ranim jutarnjim satima napali goste svoga hotela. Jedan od braće je najprije s prozora vrijeđao i prijetio glasnim gostima, da bi se nedugo potom pojavio s vatrenim oružjem.

Braća su (39-godišnjak i 43-godišnjak) bili isprovocirani glasnim razgovorom sedmorice gostiju hotela Dubrava, čiji su inače vlasnici.

Policijska uprava zagrebačka priopćila je kako je do incidenta došlo u nedjelju u ranim jutarnjim satima, oko 4.30 sati, u Ljubijskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi u kojoj je smješten spomenuti hotel, a kojem u priopćenju nije navedeno ime.

Policija sumnja da je 43-godišnjak zbog galame došao na prozor stana koji se nalazi u sklopu hotela i počeo goste vrijeđati i prijetiti im.

Gosti (1964., 1980., 1970., 1981., 1972., 1960., 1972.) su negodovali, no osumnjičeni se nakon nekoliko minuta vratio držeći u ruci vatreno oružje kojim je ponovno prijetio gostima. Policija je navela kako se radilo o automatskoj puški.

Sedmorica gostiju su nakon toga ušli u hotel, ali su ih u hodniku objekta dočekala braća i fizički ih napali, udarajući ih stolicama iz inventara hotela. Gosti su u fizičkom obračunu dobili više ozljeda po cijelom tijelu, a tučnjava je prekinuta tek po dolasku policije.

Braća su ubrzo uhićena i nad njima je provedena krim obrada, te su odvedeni pred istražnog suca pred kojim će odgovarati za kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja.

Foto:

Pročitajte više